Labots 2016-04-28 19:52:28
Atšifrējums                                                                                                                                                          298.
gājusi, gājusi līdz nonākusi pie maizes cepļa maizes ceplis lūdzies lai izvelkot maizi jo esot jau izcepusi. Mātes meita atteikusi lai jupis tevi purina. Tālāk iedama viņa nonākusi pie ābeles. Ābele lūgusies lai nopurinot ābolus jo esot jau gatavi. Mātes meita atteikusi tāpat. Beidzot viņa nonākusi pie mājiņas iegājusi iekšā nekā neteikusi bet teikusi vecmāmiņai lai izvedot viņu pa dzelzss vārtiem. Vecmāmiņa arī izvedusi. Te uzreiz sācis līt pīča lietus un noliedējis mātes meitu tīri ar piķi kad ne nomazgāties vien nevarēja.
1638.  Nodziest mana uguntiņa
           Pazūd mana māmuliņa.