Kolekcija16. zinātniskā ekspedīcija Madonas un Talsu rajonā
AtšifrējaElvira74

Не улетай - duets no kinofilmas "Leons Garais meklē draugu". Верховина - ukraiņu valodā.
Silavas valsis - solo un korim; Draudzības valsis (duetā dziedāts); Ozoliņa "Darbam slava", nobeiguma koris no operas "Uz jauno krastu", t.dz. Stāvēju,dziedāju - Brokas apdarē; kapu svētkiem sagatavotas - Maza biju neredzēju; Tek, saulīte, tecēdama. Armijas dienai - Уезжал я в армию. Vispār svētkiem gatavo īpašas, piemērotas dziesmas.

8252

Dramatiskais kolektīvs, 12 dalībnieki, vairāk skolotāju. Daži no tiem arī kora dalībnieki. Vada b. Kokina un skolotāja Mickeviča. 1962. g. iestudēti - Blaumaņa "Čigāni", tas parādīts ne tikai Kombuļos, bet ari Ezeriņu ciema klubā Skaistā ; Anevauda "Grēku grāmata". Īsāki darbi - viencēlieni, komēdijas lielāko tiesu): Излечение корня; Izvēlīgā sieva; Странный свет - par kolhozu dzīvi; to skatītāji ļoti uzņēma; Что сказал бы дед Сейфудин? Два бригадира.
Daudz intermēdiju.

8253

Deju kolektīvs, parasti 4 pāri; svētkos 8 pāri. Kolektīvā pavisam 16 cilvēku, vēl kāda skolniece rezervē. Vada pati b. Kokina kopā ar pionieru vadītāju. Šogad dejots - Latviešu pāru deja; Kurpnieku polka; Pie Daugavas (Sūnas); Visi ciema suņi rēja; Sudmaliņas (jaunās, agrāk dejotas vecās); Ačkups; Talsu deja, Bukurija; ukraiņu Казачёк, krievu - Светит месяц.

II pusgadā būs pensionāru vakars; vecu ļaužu vakara nav bijis.
Bija foto pulciņš, izbija.