KolekcijaMazzalves pamatskolas vākums
Atšifrēja Elina
Labots 2016-04-07 19:22:13
Atšifrējums darītājs, Tu vienīgs taisnis. Tu visuvarenais un mūžigais, kas Izraeli pestī no visa ļauna un pasargi Tavu daļu un svētī to Mūsu Tēvs debesīs.

188

Uguns vārdi.
62. Lai kur nebūtu naizdegtos [neaizdegtos].
Piezīme: Šie vārdi jāskaita ejot gulēt vakarā: čuči mana uguntiņa, kā pelīte midzenē! Neaun kājiņas, necel sparniņus! Dievs Tevs, Dievs dēls, Dievs svētais gars. Amen.

189

Zirgu vārdi.
63. Ak kungs, pildi tik pilnu manu zirgu stalli, kā to mēnesi esi pildījis! septiņdesmit septiņi mēneši un septiņdesmit septiņi atpildumi, septiņdesmit septiņas saules un septiņdesmit saules atspīdumi un septiņdesmit zvaigznes un septiņdesmit septiņi zvaigžņu atspīdumi - tie lai manus zirgus sargā no visiem ļaunumiem un kuŗš pie mana zirga grib burt tikt, tas lai lai tāļu nospīd un nobalē kā mēnesis.