KolekcijaO. Līviņa folkloras vākums
Atšifrēja Magdalina
Atšifrējums [95]

Otrdien 4 Febr. nejauši uzmetu acis Jaun. Zin Nr 198. par latv. Folkloras darb. 3 gados. Nejauši uznāca ilgu gadu bērnības atmiņas tas ir 50 gadu atpakaļ biju 6 gadi vecs kad māmiņa man mācija laiku kavedama pirkstu nosaukumu ka nosaukti pirksti vecos laikos, tā piemēram visi pirkstiņi bij jātur taisni un tad cits pēc cita jāsaliec pēc kārtas tā par piemēru īkšķis ( utubunga) rādītājs ( krējuma laiška) videjais ( garais sīmans cetortais ( zelta neseijs ta ka laulibas gredzenu nesejs) mazais ( ikucits)
    Ar cienišanu
Vecajs Līviņš JaunLaicenē