Svētdiena, 2018. gada 10. jūnijs
Rīga

Svētdiena, 10. jūnijs

Otrās dienas lomkas. Vakarvakara vieglums un neiedragājamā pārliecība par "es taču mierīgi ar visu tikšu galā" šodien ir vienos vējos.
Miķeļa visudaruvienlaikus fàze mani noved lēnā izmisumā un visa diena paiet "ne savā ādā".
Brīdī, kad viņš beidzot guļ, uz istabas grīdas guļu es un pēkšņi saprotu, kāpēc mana mamma no mūsu bērnības neko daudz neatceras. Lai saglabātu kaut nedaudz veselo saprātu, autopilots ir vienīgā izeja.
- pusi dienas taisu barikādes ap gultu. Jo no tās izkrist ar Miķeļa pārvietošanās ātrumu ir e le men tā ri. Tagad guļamistaba izskatās pēc noliktavas.
- izmazgāju veļu
- ar Madžu, Pēteri un Reini ejam vakara pastaigā uz Māras dīķi. Tam dīķim piemīt neizskaidrojams miers.

- tā arī nesazvanu Zani. Visas cerības uz rītdienu.

10.06.2018Pierakstīšanas laiks un vietaPilsēta