Ceturtdiena, 2018. gada 14. jūnijs
Rīga

Ceturtdiena, 14. jūnijs

- No rīta skrienam uz Linu lādi, kur asistējam Aijai zilās kleitas iegādē.
- ar Taši diena paiet vēja spārnos. Lutinam sevi ar pusdienām Ziedoņdārza paviljonā, izmēģinam parka zālienu, aizejam līdz tirgum, kur nopērkam Latvijas zemenes un psihoterapeitiskās sarunās gardu muti notiesājam.
- Mūsu bērni draudzējas, kā tai multenē, kur divi auni uz laipas satikās. Un badījās. Izsmējāmies pa visu parku.
- Miķelis aizmiga jau pirms astoņiem. Uz visu nakti! Neticami!!!

- noskatos gandrīz visu Ināras Kolmanes jauno dokumentālo filmu par seksu un dubulto dzīvi Padomju savienībā. Tik skaudri. Fascinē ideja izstāstīt tā laika cilvēku emocionālo pasauli uz totalitārisma fona. Principā tas ir bijis tāāāds psiholoģiskais terors! Reizēm ir grūti saprast un apzināties, ka mana mamma taču ir tīrs tā laika auglis. Tāpat kā par pasaules kariem, arī par padomju okupāciju paliek tik baisi, apzinoties, ka tas ir bijis tepat. Tikko. Pat joprojām ir. Cilvēkos !

1Linu lāde
(Cēsu iela 5, Rīga, LV-1012)