Meirāni
Meirāni, Indrānu pagasts, Lubānas novads
AtšifrējaSigneAbST

Dzirdējusi AOzoliņa, dzīvo Lubānā. Dzirdēti Meirānos no Apkalna. (7543-7552)

A.Aizsila kr.
Priekš ģikts un kaulu sāpēm.
Tu karstā ģikte es tevi dziedinu priekš pastara tiesas tur mierā stāvēt kā tas ūdens Jordanā palika mierā un tālāk netecēja, tā es tev pavēlu apakš tā vārda Dieva tā tēva + Dieva dēla +++ un Dieva tā cienīga svēta gara + Āmen.
Dzirdējusi: AOzoliņa, dzīvo Lubānā.

7544

A.Aizsila kr.
Zobu sāpēm.
Jēzus Kristus ir tas dārgais pavēlējis tavām sāpēm pazust iekš tā visu spēcīgā vārda, Dieva tā tēva + Dieva tā dēla + un Dieva tā cienīga svēta gara + Amen + Amen + Amen +++ iekš Dieva vārda.

7545

A.Aizsila kr.
Priekš krūšu sāpēm.
Jezus dzīvo Eevas sirdī, Jezus Eevas sirds krūšu dzīslās, dzīslas sirdī, visas sāpes izdeldētas, sakalsti ka purva niedra, izdilsti kā vecs mēness, iznīksti kā vecs mirons, Dievs augstais stāvi klāt. Amen, Amen, Amen, Amen, Amen, Amen, Amen, Amen, Amen.

7546

A.Aizsila kr.
Rozes izdeldēšanas vārdi.
Rozi + Pilba + Alei + Pojur + jārunā šie vārdi uz rozes vietu, vai jauzraksta uz zila papīra un jāliek virsū.
Dzirdējusi: A.Ozoliņa Lubānā

1Meirāni