Pērkona vārdi
Latvija
Redaktora komentārs
Piezīmes
Buramvārdu grāmata atrasta Aizkraukles pagasta "Drustārēs" 1915. gadā, kur to pametis no Kurzemes atbēgušais Biskabs [Bīskaps?]. Latvju jaunatnes sarkanajam krustam nodevusi Anna Kāpostiņa.

savas apkaunošanas algu dabu kas saka ta to.
V Iekš Tevis lai priecajās un līgsmojas visi kas tev [tevi] mekle, lai tie kas tavu pēstišanu mekle un vienumer saka augsti slavēts ir Dievs
6) Redzi es esmu bēdigs un nobeidzies, "ak Dievs steidzies pie manim.Tu esi mans paligs mans izglabejs k u n g s nekavejies.

1939

No 66 I Bišu vārdi.
Jezus Kristus savu Tēvu lūdza 3 lāgu uz vaiga pie zemes krizdams. Es ar lūdzu no sirds dibena, Bitit nāc dārziņā šeit ar ziediem iedzīvoties, Bišu māte Bišu māte nāc mana dārziņā. Šeit ir gultas mīkstas spilvena xxx. xxx xxx.
Dievs augstais svēti pāts dārzu. nealojam. Un ko mēs lūdzam dabujam pieder lielums spēks un gods Amen top tev mūžam dots Amen.

1940 - 1941

No 76 Trakuma vārdi.
S x A x T x O x R x A x R x E x P x O x T x E x N x E x T x O x P x E x R x A x R x O x T x A x S x Amen. Uz tā vārda mūsu Kunga Jezus Kristus es piekodināju tev tu kaitiga Roze tev kaitiga Flusa tev tu kaitiga ikte kā tev būs atstāt un bēkt [bēgt] no ša kalpa kuram ir vārds Amen Iekš tā vārda Dieva tā Tēva x ta Dēla x ta svēta Gara x Amen.

1942

Pērkona vārdi. No 77
Svēti Kungs un sargi un Jezus dārgais Pestitajs pacel savu vaidziņu par mums dod gaismiņu, savu mieru dodi mūžigi nesodi tava svētiba būs man bet dodi tava svēta
AtšifrējaRudite

1425 ?

valstība būt. Amen Amen Amen Amen tam tēvam. Amen xxxx.

1943

Priekš šņaukšanas.
Dievs tas Tēvs tas dēls un tas svētais gars. Stāv visur klāt ka neviens nāvīgs klepus var ko darīt šie ir tie vārdi. BxDxZx10xKxZxBxDxZx10xKxAmen. Tas Gars laika šo grāmatu rakstīts kad pa degunu asins tecēja un kad viņš šo grāmatu klāt liek tad viņam aprims un netecēs un paliks miera kas to negrib ticēt tas lai raksta šos vārdus ka te stāv ??????? un vienam lopam dur, no ta asins netecēs. Sie ir tie svēti vārdi.
Rin x Kristum x
Renkus x Nonnim x
???? x Habet x
Jezus x Marija
Jozeps x Zoppe x Amen.
1926
Tad palīdzi Kungs Jēzus Kristus x
x Jēzus
x Jēzus
x Jēzus
x Jezus
x Jezus
Mahretiem x
Hozus

Elijus
unit
gamaliel
gabuel

Jezus
Jezus xxx/5
Jezus 6
Jezus 25
Jezus 7

Amen xxxxxxx.

1944

No čuskas koduma. No 78
Kristus un Pēteris gāja caur ??? ganībām. Tur palika viena ???  tā čūska gulēja tā Dieva ?????. Enģelis runāja svēti ja iekož tai ģifts [inde] izgāja iekš to vārda Dieva Tēva tā Dēla un tā Svētā Gara Amen.

1Kurzeme
(Latvija)