Nosaukums oriģinālvalodā
Septītie rožu vārdi
Norzemnieki
"Norzemnieki", Limbažu pagasts, Limbažu novads, LV-4010
Piezīmes
Limbažu muzeja īpašums, kopiju nodevusi Rasma Noriņa. Buramo vārdu grāmatu muzejam dāvinājis Kārlis Bērziņš Limbažu pag. "Norzemniekos". http://garamantas.lv/lv/file/535543
Atšifrējums

tis var dziedet to kaiti es visiem tiem priekš kas ar slimibam apbēdinati ir kaut es tev par grēku nožēlošanu iekš vārda Dieva ta Tēva, Dieva ta Dēla x, un caur spēku Dieva ta svēta Gara Amen x.

4351

No 27. Rožu vārdi.
Roze no kuras izceļas pirma smadzeņu, otra zobu, treša zarnu, ceturta dzīslu piekta kaulu es viņa [viņas] likšu trīs deviņos vārtu stabos, skriesi nākam nakti eņģeļi tie tevi pērs tie tevim šautis izdeldes ka vecu purja [purva] niedri, ka vecu mēnesi (3 reiz Amen).

4352

No 28. Septitie rožu vārdi
Trīs riņķi uzvelkami uz baltu papiri vai ar krītu vai ar bleistiķi un katra javelk 9 krustus uz tādu vīzi

4353

No 29. Rožu vārdi.
Jezus ar Jāni sava laiva par jūru gāja trīs rozes nesa viņš roka ta viena nozuda ta otra sadega to trešo patureja viņš roka ta lai ta roze izzūd iekš vārda

1Norzemnieki
("Norzemnieki", Limbažu pagasts, Limbažu novads, LV-4010)