Название
Uguns vārdi
Дата получения
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Расшифровкаmanu uguntiņ bez kājiņu midziena lai atnāca ciema meitas pie manas uguntiņas

3 Rītos uguni ja krusta to ar šadu krustu [zīmējums] un ja saka, Kuries manu uguntiņ ledus kalna starpiņa divi akmiņus apkārt liku divi lielus gabaliņus neaun kājas ne ceļ spārnus

1081

4 Uguns uguns tu kārsta liesma Tev sauc liesma tev dod Jezus Kristus tas augstais ka tev miera palikt un ne būs tālak iet; Tris reizas [reizes] ap uguns greku apkart ejot sacit.)

1082

5 Trīs reizas [reizes] apiet ap uguns greku un sacit šo [šos] vārdus Mūsu Kungs Jezus gāja darza ņema savus sviedrus un asins kopa un kāpa priekš uguns lai no tiek iekš ta vārda . . . . Amen. -

1083

6 Ak Kungs kad tu vareja [varēji] tos trīs dzisinat kas cepli sedeja tad tu vari to uguns liesmu ak Kungs par tiem ļaudim
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Создан2020-06-30 09:29:45
РасшифровкаNod. dzv. Jg. Lielaucē.
150,1080 Uguns vārdi.
Rītos uguni ja krusta to ar šadu krustu [zīmējums] un ja saka, Kuries manu uguntiņ ledus kalna starpiņa divi akmiņus apkārt liku divi lielus gabaliņus neaun kājas ne ceļ spārnus.