Назва
Piena vārdi igauņu valodā
Расшыфроўшчыкjuzis
ПрынятаНе
Расшыфроўка

Čūsku runa
Iekš varda Dieva ta Tēva ta dēla un ta svēta gara - Meža cūka jūžos juras salla tkminc šūpu smagas šupa, līdakas zobi, saki 3 reizi iškoduse. Lai tas šošu čusku znots jeb dzēlums vai dzēlums noiet ta pāt ka ta debbesu saule noiet ta pat ni mana buna, vai lielā Šīs jikts vai nosīrums noiet Vimmis mate sasien neviželibu un atnēsi vinna veselibu svēti senonas Varda Tas Kungs lai tevi svēti lai pasarga savu vaigu par Tev cel un žēligs. Dod savu Mieru Mūsu Tēvs debesis skaiti nāvigi Beinu uš rokam Kailiu miesu ohtiš lai svepinā ietin cūskas din dūlaja, lupata uguni klāt un apsani Visapkārt, tad ga but ciet beinu vai to kodumu A A Amen +

194

Piena vardi Igonu Voloda.
Munge irvonka waip toifele
Файл
Расшыфроўшчыкjuzis
ПрынятаНе
Створаны2018-07-18 14:29:29
Расшыфроўкаigauniski

195

Pamacišana priekš lopiem.
Gulamus salmus kur Cilveks virsu gulejis cūka mazos sivēnus, noguļ jeb nospiež. Lopi laizās, kremtas sīmans mošpunk dod un ūtes metas iekšā. Seigi nūd un paliek slikti un kremtās gulamos salmus kadseit tur kur vējš un saule par nem un ispūš tad gsiet kadsut lopum nav pakaisu tad būs Jums labi dov... +++

196

Uguns runāšana
Uguns tu karsta lepna stāvi uz vietas ka ūdens. Taidona un greizies apgal lai deg ka zodoma un gomorā bet ta Kunga varda nesadeg tici tam ugunim būs isdzīt ta Trīsvienības apēno šonakt anklem iet pēka .....  Tēva ta Dēla svēta gara AiAiAimen +++ +++
Файл
РасшыфроўшчыкLigaB
Створаны2020-06-16 09:28:52
Расшыфроўка150,194 Vlm Rencēnps [Rencēnos] / - -
Pienu Vardi Igoņu Valoda.
Munce irvhdnke, vaip toisele. Tīrne erra vattā Jonis tomba vai ķisa uks penteis lauda katensis elot akka kulbo kalusis kodu sisende Lotike moise monna, Pīme nodja Lusek sis anna oma lebedet las sanve erra sis sinnu. Elijad kurdava rimmsi ja pillme aj pulidu un Sei erra Jumala no Rencen Nairen, raksti Runa lopiem Svētišanas Var x x x