Failas
ŠifravoSandis Laime
Šifravimas47.
[78] T. Buļs

Dzisma.
Ugas ugas riksti rikst lela cela malena nada ugu nada rikstu Dzanas tautas pakala bedžu bedžu nu tautenu kritu lozdas krivmina lazden tev plotas lopas apsedz munu augumeni. Nu lazdenas rikstu ravu lozda munu vainucini ša lazden tovs rikstens adud munu vainucini.

168

Stosts vecu laužu.
Daudz ir un szudin katri tic tim blenim ka ira Čarauniki, Raganas un nuladiejtas vitas. Un taj paklausot dzeivojat uz molom azara Razna okajdus breinumus stosta vini ab lelu kolnu pi to azara kotru sauc Volkenberg. Runoj kad zam to kolna ir pokoi, šklepi un pogrobi timos pokojus sed meitina nulodiejta nu sova tava. Timos pogrobus daudz ir naudas un visajdas bogotibas sorgoj tos bogotibas divi leli suni Runoja kad neskod uz tu kolnu
KrājumsLatvių tautosakos archyvas
KolekcijaCollection of Pikova Primary School