Labots2024-06-24 11:55:37
Atšifrējumsuz dziedināmo sacija: "Neesi tu tik liela neizcelies un neeji uz augšu ej uz zemi un esi mierīga, mīlīga un zemīga ej un paliec pate savā vietā kur tevi svetais Ķēniņš ir iestadijis.
Mūsu Tēvs debesīs u t.t.
7.

13477

Noskaustam bērnam.
No akas vajagot atnest ūdeni un tūliņ kāmērs vēl ūdens kust berna ģīmi bez kāda partraukuma trīs reizes nomazgāt. Tad pūšot, bērnam drošu virsū trīs reizes noskaitīt "Tevreizi" un pēc tam arī reiz krustu pārmest.
8.

13478

Pret izbailēm.
Jūs baigie gari begat no manis prom jo Jezus vadonis nāk pie manis visu spēcīgā vārdā Dieva tā tēva + Dieva tā dēla + Dieva tā svētā gara + Āmen.
Šie vārdi jaskaitot 3 reiz.

Trakam cilvēkam