Atšifrējums[935]
A. Aizsila krājums
Šos buŗamos vārdus uzrakstījis Nikolajs Dreimanis no 66 g. v. Pētera Mēneša Mārcienas pag. Madonas apr.
1.lapa

19957

Buramie vārdi.
Rozes vārdi.
Jezus gāja pār vienu aramu tīrumu, nesa vienu rozi iekš savas rokas. Tā pirmā nozuda, tā otrā sadega tā trešā gāja, tai ceturtai nebūs pieķerties ne pie kādu cilvēku smadzeņu, stilbu, rokas, kājas, galvas, krūtim jeb cita locekļa, tik visas rozes, kā baltas, sarkanas, melnas, zilas, zaļas, dzeltēnas, tā ūdens roze, čūskas un tā kaula, tā lapsas roze, visas visas rozes, kā viņu nosaukšanas, būšot noiet un ne atpakaļ griezties, iekš tā vārda Dieva, tā Tēva, tā Dēla un tā Svēta gara, Āmen.
KolekcijaArvīda Aizsila folkloras krājums