LFK-1341-14668-buramvardu-kartoteka
Atšifrējasubtlewolf
Atšifrējums1341,14668 Nod. O. Bērziņš.

Naudu mekleht.

Pa wisu preekschu skaiti muhsu tehws debesis. Un tad ei apkahrt. No 1 Merc lihdz 30 Zeptember ka eet mekleht uz to weetu kur ta nauda ir. Kad saule uz noeeschanu paschu reiz tad apei 3 reiz apkahrt pret sauli eeksch Jezus Kristus wahrda es mekleju wahrda un leek man Arast tad ei uz to weetu kur domaji to nauda tad nem 3 reizes zemes un leec iz tihra lakata un ņemdams saki kas mekle tas atrod un kas klaudzina tam top atwehrts un Jezus to leek man atrast tad ei mahjas un noskaiti trihs ticibas locekļus un ei guhlet un ne taisi strihdes un ļaunas runas. Un leec to zemi appaksch sawas galwas 3 Nakts tad tew tik sacihts kur wiņa un ka wiņa ir izņemt un apkrehķini wai wari ņemt wai newari Eeksch wahrda Deewa ta Tehwa un Deewa ta Swehta Amen.
KolekcijaOļģerta Bērziņa folkloras vākums