AtšifrējumsTā svētā grāmata
Iekš vārda Dieva tā Tēva, Dieva tā dēla un Dieva tā cienīgā svētā gara.
Amen +.
Es sūtu pie Jums šo grāmatu kas mācību dod lasitājiem, stāvēt pret saviem ienaidniekiem, kurai ir tas spēks, tas kas šo dzird lasam tam ir tad 20 dienas atlaižamas un tam arī nevar nekas pretim stāvēt nedz kas kaitē; nei [ne] ūdens, nei [ne] uguns, nei [ne] buršana, un kas šo grāmatu pie sevis nes - tas uzvārēs savus ienaidniekus, jo Viņa līdzinajās mūsu Kunga, Jēzus Kristus, Svētam Krustam, kas ir priekš manis un šodien pie manis, tas lai pasargā 1./ un paglabā mani pārdienas un naktis, višam stundām un pret visu ienaidnieku blēdībām. Tu mans kungs, Jēzus Kristus, ka ar Tavu ciešanu un miršanu apdomāju par izciestām sāpēm un mokām un rožu parves asinim. Kur [Kuras] Tu izlējis pie Krusta caur uzduršanu Tavu sānu. Svētais Kungs pasargi Tu mani pret to nelabu gaisu pret redzamiem un neredzamiem ienaidniekiem, lai viņi mums ko nevar darit. Jēzus Marija un Jāzeps. Ši grāmata ir rakstīta no Tā ciešanas Enģeļa Viņa mums mācību dod līdz un lasam dudzēs dzirdejuši, tad nu kas viņu grib norakstit tam vajaga ar zelta bokštabiem rakstit. //Jezus Kristus Dieva Dēls kas trīs