Labots2020-06-15 20:02:59
Atšifrējumsīpašības Dievības caur Tā Kunga spēku jāpavēl tās svētās dienas svētīt, jo tur klāt es Jums esmu devis tās [sešas] dienas nedēļā priekš strādašanas, bet tā septitā (septītā) diena ir Tā Kunga dusēšanas diena. Jums nebūs nekādus darbus darit, bet dzīvot Dievam tam Tēvam par godu un ari saprast, kā Jēzus Kristus Dieva dēls piedzimis ir no tās jumpravas Marijas caur Manu Dievišķīgu roku tas viss spēcibas es esmu šo grāmatu rakstijis ar labām pavēlēm raksti ir tas pats lai Jūs izsargatos no grēkiem un uz gavēņiem turēties [turētos] ar bailībām iekš lūdzamām un pielūdzamām un kad Jūs to nedarīsiet, tad Jūs to mūžību nesagaidīsiet. Es Jums [Jūs] sodīšu ar badu, mēri un uguni un varu [karu], un kad vēl to nedarīsiet, tad es Jūs sodīšu ar Manu mužigu sodību. Es iesākšu vienu karu pēc otra, un vienu badu pēc otra. Un dēls celsies pret tēvu un meita pret savu māti, un Es savu vaigu nogriezīšu no Jums pēc taisnības. Es Jūs esmu žēlojis tāpēc es Jūs pārmācīšu ar pērkoni un zibeni, ka jūs pazīsiet Manu Dievišķīgu spēku un taisnību es Jums [Jūs] pārmācīšu No Dievišķīgas mīlestības Manas visas mīlības Mātes, kura priekš Jums lūdza jo citādi jūs būtat [būtu] sodīti pēc jūsu netaisnības. Es pavēlu ka Jums būs vienumēr baznīcā iet savus grēkus apraudat un mani vairāk neapbēdināt pret savu tūvāku nekādu netaisnību, nedz kaiti turēt, nedz nepatiesā [nepatiesi] naburgus apbēdināt, un tūvaka mantu pie sevis ņemt.