Labots2020-06-15 20:12:47
AtšifrējumsŠo aizlūdzu jums pie mūžības. sodības lai Jūs zinātu ka Jums ir patiesīgs Dievs esmu ar savu roku rakstījis, un kas šai grāmatai netic, tas mūžigu dzīvošanu nedabūs. Un kas šo grāmatu pie sevis nes un vienam un otram to lasīt dod, lai tādam grēki būtu ka smiltis jūras malā tie visi taptu piedoti un / kas šo grāmatu dzird un viņu mājās nekā neiet ir jeb otram nekā norakstīt nedod, tam būs pazūdinatam tapt uz mūžību. Pēdīgi pavēlu Jums, ka Jums būs manus baušļus turēt, ka Kristus viņus ir tūrejis no Marijas piedzimšanas kā tas pie svēta Krusta koka ir lasāms iekš Kristus vārda savienots caur Viņa ciešanu Jums būs klusu stāvēt, ka viņš klusu ir stāvējis dārzā. Tā saku es pie grēku pamešanas iekš Vārda Dieva tā tēva, Dieva tā dēla, Dieva tā cienīga svētā garā.
Amen +.
Kas šo noraksta Svētumu pie sevis nes tādam būs ar labu nāvi no šās bēdīgās pasaules šķirties un nekāda [nekādas] pasaulīgas kaites ciest, tam nevajaga bīties ne no kādiem ieročiem, slepkavam un laupītajiem un it visiem ļaunu darītājiem. Tad nu ardievu visi ieroči zobini un visi neredzamie lai tie manim visū nenāk. No tās Kristibas ko Jānis Jardānas upē kristija. Stāviet klusu visi redzami un neredzami ieroči caur to Svēto Garu pavēlēšanu, stāviet klusu, visi redzami un neredzami ieroči caur mūsu Kunga Jēzus Kristus svētām izbailēm un mokām