Labots2020-06-15 20:21:13
Atšifrējumskas manis un Tevis pestijis. Stāviet klusu visi redzami un neredzami ieroči, bruņas un ienaidnieki, caur mūsu Kunga Kristus svētām ciešanām un miršanu. Kad Tu visu Svētais un spēcīgais Dievs esi man nabagam žēlīgs kas šiem (7iem vārdiem netic tas lai raksta uz viena papīra piesien to suņam un tad šauj uz to, tad Jūs redzesiet kā tas ir patiesība un kas šo grāmatu pie sevis nes, tas netaps saķerts nedz nodurts nedz nošauts iekš Vārda Dieva tā Tēva un viņa vienīga piedzimušā dēla, tik tiešām kā Kristus ir dzimis un pie Svēta Krusta miris un ka Marija Dieva māte ir uz pasaules ir bijis es nevaru ne šauts ne burts tapt. Es priekš visām [visiem] ieročiem buršanām uz šo pasaules [pasauli] pie tā trīsvienigā Dieva turos tik tiešām nevar neviens nāvīgs ierocis trāpīt, jo es esmu ēdis tā kunga svēto miesu un dzēris viņa svētās asinis Dievs tas Tēvs, tas Dēls esi ar mani! Dievs tas svētais gars starpā lai ir visām lodēm. Šo sūtu es pie Tevis nu un apsolu caur to viss [vis] Svētāko Trijādību Dievs tas cienīgais Svētais gars.
A. = M = E = N. +.
Es uzcelšos ar Dievu un Svēto garu baudijis ta kā Kunga Svēto miesu un asinis. Kā man ne vienai [neviena] lodei [lode] nevar trāpīt lai viņa būtu tērauda, sudraba jeb zelta, Dievs dod man no visiem maniem ienaidniekiem mieru es apslēpos iekš mana Pestitāja piecām vātim es iemu ar Dievu pavisiem ceļiem, Dievs manis nepametīs.
Amen +.