Labots2020-06-15 21:01:57
Atšifrējumslielā trūkumā iekš šām dienām nebūs nekadu sēklu sēt, jo visi [viss] ko šinīs 42as dienas dara ir nelaimigs, nekādus augļus ņemt nedz darīt ir nelaimigs nest, ņemt nedz ari iekš šām dienām ceļos doties, jo tas ir nelaimīgs.
No šām sešām dienām ir tās visu nelaimīgas un tās ir šādas:
Martā - 3-šais.
Augustā - 17-tais.
Septembris - 12-tais
Aprīlis - 1-ais.
Jo tanīs dienas Jūdas piedzimis, kas mūsu Kunga [Kungu] un Pestītāja [Pestītāju] pārdeva un 8-tā augustā velns no debesim nomests 1. maijs, Decemberī [decembrī] ir Sodoma un Gomora sadedzināta.
Berni, kas šinīs dienās dzimst tie mirst briesmīgā nāvē. Šo grāmatu būs rakstijis uz pergamenta ādas ar zelta bokštābiem.
+ C + P + C + + + A + E + b + +
C C G + C + G + N + + N +