1771-Burtnieku-6-kl-pamatskola-01-0019
AtšifrējaMaigaJankevica

3.) Uguns rožu vārdi.
Mūsu Kungs pestītājs Jēzus Kristus gāji dārzā ņemi savus sviedrus un savas asinis līdz un kāpi priekš to uguni iekš tās visu svētākās trīs vienības [trīsvienības] Dieva tā tēva + Dieva tā dēla + Dieva tā svētā gara + Āmen Āmen Amen.

105

4.) Pakrūtes vārdi.
Tu žēlīgais Dievs un tēvs palīdzi tu Dieva dēla mīļā Marīja mūsu Kunga Jēzus palīdzi tas lielas sāpes remdēt raidīt un valdīt kas uz otrām pēdām sitas un šaujas. Kas ir ātri šitās un iekš to cilvēku miesas un asinis vāras ak kungs palīdzi.

106

5.) Galvas sāpes
Mūsu Kungs Jezus Kristus galvā zied trīs rozes tā pirmā viņa jaunība tā otru [otrā] viņa tikums un ta trešā viņa gribēšana. priekš mērīšanas Palīdzi tu Dievs tēvs tos vella pineklus atraisīt Jezus Kristus palīdzi tu žēlīgais tos suna un kaka staipēkļus stiept un tos mērus izmērīt Jēzus Kristus mūsu tēvs debesīs es pie tavām kājām krītu.
KolekcijaBurtnieku Ausekļa 6-klašu pamatskolas vākums