1771-Burtnieku-6-kl-pamatskola-01-0020
AtšifrējaMaigaJankevica

6.) Vīvuļu vārdi.
Trīs eņģlu pulki nāk pār deviņiem kalniem un atrod sāpes un aiziet atkal par deviņiem kalniem X X X Āmen.

108

7.) Vīvuļu vārdi.
Deviņi jūdzi turp. Devini jūdzi šurp iekš tā vārda Dieva tā tēva tā dēla un svētā gara kas iekš to dzīvo ir lai mirst. Āmen Āmen Āmen.

109

8.) Asiņu vārdi.
Stāv asinis + stāv + asinis + tā ka mūsu Kunga Jēzus Kristus asins stāvējušas pie krusta koka nedz uz tūtakst [uztūkst] bet palikt pie krusta bez vārda x x x mūsu tēvs dēls.

110

9.) Augona vārdi.
Lai izdilst ka vēc [vecs] mēnesis [mēness] ka mirona miesa ka mātes pirmdzimtais dēls kas saules gaismas neredzējis. Āmen x x x āmen mūsu tur debesīs.

10.) Trīs jūdzes šurpu trīs turp kas vesali lai nemirst āmen x Dievs ir man grēciniekam žēlīgs.
KolekcijaBurtnieku Ausekļa 6-klašu pamatskolas vākums