Nosaukums oriģinālvalodā
Debesu grāmata
Piezīmes
Vārdus iesūtījusi Guna Zelmene, tos viņas "mammai Ausmai Jēgerei (dz. 1926. gada 8. februārī) Otrā pasaules kara laikā uzrakstīja viņas mamma Marija Jēgers-Leimane (1897–1984). Abas ir luterānes no Rīgas."
Labots2020-06-15 17:46:52
AtšifrējumsDievs lai mums ir svētigs un visu spēcīgs, kā tiešam caur apstiprinašanu ta svēta gara, iekš tā vārda Dieva ta teva + ta Dēla + un ta svēta gara + Amen! Kas šiem vārdiem netic tam vajag vienu cedeli rakstīt un vienam sunim ap kaklu aplikt (siet) un viņam šaut un tas netrāpīs iekš ta vārda Dieva tā tēva + tā Dēla + tā Svēta gara + Amen! Jēzus taisnais pie Dieva zvērēja un šķēpus, bruņas, kā stav rakstīts, tik tiešam kas šai grāmatiņai tic, nekādu mūžīgu skādi necietīs. Es Dievs tas tēvs + tas Dēls + Svētais gars + Amen! Šie ir tie vārdi: B + D + C + K + C + K + B + D + Jodu. Kad vienam par [pa] degunu asinis tek lai viņš šo grāmatu virsū liek tad viņam asinis netecēs. Kas to negrib ticēt, lai raksta tos vārdus uz nazi un vienam lopam dur, tam asinis netecēs. Birt + Kristus + Bert + Novim + Zebusks + Monet + Marija + Zovija +
Tas noticis 185 gadā uz ta kapa Kunga Jēzus Kristus atrada šo grāmatu Ķeizars Kārlis ieņēma Franču zemi tad viņam ..
.. [lapas daļa trūkst] Kad Franču zemē ienāca viņš lika ar
.. [lapas daļa trūkst] rakstīt šo lūgšanu, Kas šo lūgšanu patur un klausa