Название
Uguns vārdi
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Расшифровка

Uguns vardi
Raksti uz papiriti cetrus lietuvena krustus vienā krustā ieraksti T [zīmējums] otra d [zīmējums] Trešā s d E Ceturtā s Šh p. un saloki papiriti Tad raksti uz tris papirišiem katra vienu no šadiem krustiem [zīmejums] un iemet degoša Ekā uz katru sturi vienu papiriti sacidams) Ak tu uguns tu karstums liesma Tev aizliedz Jezus Kristus Dieva Dels ka tev bus stavēt un talaki neiet Amen

651

Krampa vardi
Melns vīrs vāra viņš gaļu vara melns virs nama stāv grib ar mani rausties ei [ej] uz juru jura divi zelžu [dzelžu] stabi ar tiem tu vari raustities (iekš Dieva Tēva
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Создан2020-06-21 13:20:51
Расшифровка150,650 Nod. dzīv. v. C Vecpiebalgā
Uguns vardi.
Rakstin uz papiriti cetrus lietuvena krustus vienā krustā ieraksti T Otra d Trešā s d E Ceturtā s Šh p. un saloki papiriti Tad raksti uz tris papirišiem katra vienu no šadiem krustiem un iemet degoša Ekā uz katru sturi vienu papiriti sacidams) Ak tu uguns tu karstums liesma Tev aizliedz Jezus Kristus Dieva Dels ka tev bus stavēt un talaki neiet Amen.