Название
Rozes vārdi
Заметки
Iesūtījusi Eglūnas ģimnāzija
РасшифровалElizarozite
ПодтвержденоНет
Исправлен2016-06-24 03:47:40
Расшифровкаun pie katras lūgšanas gala vārdiem to .... no tevis uz to vājību vajaga past. Mūsu Tēvs deb... 2 reiz Kungs pakļauj manu lūgšanu mans Ķēniņš un mans Dievs Jēzus Kristus, jo es lūdzu Tevi ak Kungs, pakļauj manu lūgšanu un pacel savu vaigu par manim un to vājo. Ak Kungs paklausi manu lūgšanu un svētī man un to slimo. Kungs paklausi manu lūgšanu un palīdzi tam vājam iekš vārda Dieva tā Tēva un Dēla un to Sv.Gara Amen. un vajaga to dvašu viņā pūst.

785
Rozes vārdi.
Ar to garāku pirkstu reizi ap to rozi vilkdams runā: Še es tev palīdza modināt tevim cilvēkam dvašu aizdzenej
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Создан2020-06-11 15:34:07
Исправлен2020-06-11 15:48:28
Расшифровкаtevi iekš ta vārda Dieva ta tēva, ta Dēla un ta sv. gara 3 reizes un katru reizi ar teraudu vajaga uguni tur virsu sist, tas ir labāki [labāk] priekš jeb saules lekšanas. priekš rozes uz smalka (cukura) uz nākamu vizi vajaga rakstīt 3 K. rejzes [reizes] un katru rejzi [reizi] sacīt iekš vārda Dieva ta Tēva ta Dēla un ta sv. gara Amen. tad atkal tos vārdus iekša zīmēt un pedigi zilbes apkaša rakstīt ka to redzam
[Zīmējums]
niksti
izniksti
gluži izniksti
Pila + x Roza +
x x Rozas x
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Создан2020-06-25 14:42:32
Расшифровка150,785 = 150,799 Nod. Eglūnas ģimnaz.
Rozes vārdi.
Ar to garāku pirkstu rejzi ap to rozi vilkdams runā: Še es tev palidzu modināt tevim cilvēkam, dvašu ajzdzenej tevi iekš ta vārda Dieva ta tēva, ta Dēla un ta sv. gara 3 rejzes un katru rejzi ar teraudu vajaga uguni tur virsu sist, tas ir labāki priekš jeb saules lekšanas. priekš rozes uz smalka /cukura/ uz nākamu vizi vajaga rakstīt 3 K. rejzes un Katru rejzi sacīt iekš vārda Dieva ta Tēva ta Dēla un ta sv. gara Amen. tad atkal tos vārdus iekša zīmēt un pedigi zilbes apkaša rakstīt ka to redzam
[Zīmējums]
niksti