Название
Uguns apdzēšana

ПодтвержденоДа
Расшифровка

Uguns apdzēšana.
[Zīmējums] Top.
Šās zīmes vajaga uz maizes klaipaas [klaipa] uz griezt. Un tad iekš uguns mest (pilnās liesmās) tad šī uguns nodzisīs.

2331

Kunga vārdi.
Kungs mana sirds ir kā vilka un lāču sirds, bet kungs tava sirds ir mīksta kā vilna un balta kā piens.

2332

Kunga vārdi.
Sidrabs uz tavu galvu. Tērauds manā sirdī un zelts man viss apkārt. Tavas dusmas un domi [domas] lai izput kā pelavas, un dūmi pa skursteni iekš vārda Dieva tā tēva +, Dieva tā Dēla x Dieva tā svēta gara. + Amen (3 reiz).

2333

Uguns caur tavu galvu. Sāls tavās acīs lai izput dūmos domi [domas], kā dumi pa skursteni izput. Dievs tas tēvs + Priekš Dievs tas dēls x Pasargā mani +
РасшифровалLigaB
ПодтвержденоДа
Создан2020-07-21 10:51:18
Расшифровка150,2330 /Vlm Salacā/
Uguns apdzēšana.
[Zīmējums] Top.
Šās zīmes vajaga uz maizes klaipaas uz griezt. Un tad iekš uguns mest /pilnās liesmās/ tad šī uguns nodzisīs.

Легенда карты

Показаны записи 1-1 из 1.