Название
Notitia magia Characteribus
migrate
Franckrītiņi
Kandavas pagasts, Tukuma novads,

Заметки
Grāmata atrasta Kandavas pagasta Franckrītiņu mājas istabaugšā. Pavadvēstule http://garamantas.lv/lv/file/view/502535
#LFK-150-2869a
РасшифровалEmis
ПодтвержденоНет
Создан2019-08-23 10:12:10
Расшифровка

150

Augstāks par pirmo turēti tādēļ ka tam stiprāka saprašana noglabāta un atstāta irraid [ir]. Ar šitām divām zināšanām Fraeliteri daudz izdarīja un viņas arī pie daudziem paslepeni tapa turētas, tādēļ tie divi irraid no tādas spēku valstības, kur ar vārdiem vien visas derīgas lietas viņi izdarīt spēja tādēļ irraid šī lielā paslepenībā [slepenībā] paglabāta pret visiem nikniem gariem velniem un burvjiem un arī pret visiem lieliem nikniem prātiem, apragganāšanām [apburšanām] viņi izpestī tādu, kas jau ar ļaunumu pārņemti, bet tikai to laicīgi, vajag laicīgāki iesākt tā ka šie zīmē 4 un Q+ parāda to darīt. Tos divus lielākus spoguļus ielej tikai Adeptus no sava sarkana Tr bet viens Magus pie sevīm nes par vienu Pentacul viņš atstāj to pašu uz vienu svētdienas dienu uz to smalku zīmi katra pusē spogulim un ārpusē savu vārdu pēc īstenas iedalīšanas.

2869a

Ko viens pagor [pavēl] kad viņam tas sapnis izrādītos, kad viņam labprāt iegribās zināt jeb arī saprast kāda notikšana jeb izvinnēšana būs, tam vajag šo jautāšanu uzlikt un par nākošiem Characteres tāda vīzē [veidā] skrīvēt [rakstīt].
Un šo visu savā nakts šlafmūzē [naktsmicē] ko viņš uz savu galvu nakti uzmauc un trīs naktis ar to pašu gulēt tad tam pašam iekš Domino Peripsius Eņģeļam skaidri parādīt.

#LFK-150-2869a
РасшифровалEmis
ПодтвержденоНет
Создан2019-08-23 10:59:00
Расшифровка

150

rādīt Bet viņam priekš tam vajag kādas dienas skaidri un šķīsti, arī no stipriem dzērieniem noturēties un sirsnīgas lūgšanas pie Dieva nosūtīt savu galvu rīvēt un iekš sevis nodomāt arī atminēties kas viņam naktī priekšā nāks.

2870

Vienu Tērapīm izdarīt jeb vienu nomirušu dvēseli vasku bildē iesaukt.
Ņem nebrūķētu [nelietotu] vasku un iztaisi vienu bildi uz cilvēka vīzi [veidu] ar izstieptu roku ar tavu spēku ko tev Dievs ir devis visu Cum Fntentione animi taisīts uz to nomirušu cilvēku kuru garu tu pēc viņa nāves labprāt savā pienestu valstībā, gribētu - kad tā bilde jau gatava irraid [ir] tad attaisi to sirds vietu vaļā ieliec šo cedeli [zīmīti] iekš tās bildes, vārdu ar šīm zīmēm. R B F 8 5 2
Iekš acīm ieliec tādu cedeli ar šīm zīmēm O le 9 = O 4.
Iekš ausīm ieliec tādu cedeli ar šiem vārdiem on ham Z E E E.
Ap to miesu apsien to cedeli ar šiem vārdiem F W W o P E p P o F m p F S p F go. L S I s S S 1 S 1 S P P.
Kad nu jau viss ir padarīts tad iedod tai bildei tanī izstieptā rokā vienu magoņu galviņu bet to tev arī vajag zināt ka ikkatrā mēnesī beigšanai prišu [svaigu] magoņu galvu vajag iedot un gaidīt kamēr tas draugs uz ko tu šo bildi esi izdomājis ar nāvi, noies tad tūdaliņ [tūlīt] šī magoņu galva zīmi dos no sevīm.

#LFK-150-2869a
РасшифровалEmis
ПодтвержденоНет
Создан2019-11-12 10:36:00
Расшифровка

150-2

Zīme 4 un Q parāda to darīt.
Tos divus lielākus spieģeļus ielej tikai Adeptus no sava sarkana R. Bet viņš Magus pie sevīm nes par vienu Penaeul viņš atstāj to pašu uz vienu svētdienas dienu uz to smalku zīmi. Zīmi katrā pusē spieģeļi un ārpusē savu vārdu pēc īstenas iedalīšanas. Ko viņš paģēr kad viņam tas sapnis izrādītos kad viņam labprāt iegribās zināt jeb arī saprast kāda notikšana jeb ievinnēšana būs tam vajag šo jautāšanu uzlikt un par nākošiem Characteres tāda vīze skrīvēt.

Un šo visu sava nakts Schlafmuce [naktscepure] ko viņš uz savu galvu nakti uzmauc un trīs naktis ar to pašu gulēt tad tam pašam iekš Domino Peripsius eņģeļam skaidri parādīt. Bet viņam priekš tam vajag kādas dienas skaidri un šķīsti arī no stipriem dzērieniem noturēties un sirdīgas lūgšanas pie Dieva nosūtīt savu galvu rīvēt un iekš sevis nodomāt arī atminēties kas viņam nakti priekšā nāks. Vienu Therapim izdarīt jeb vienu nomirušu dvēseli vasku bildē iesaukt. Ņem nebrūķētu vasku un iztaisi vienu bildi uz cilvēka vīzi ar izstieptu roku ar tavu spēku ko tev Dievs ir devis visu cum intentione animi taisīts uz to no mi -

Легенда карты

Показаны записи 1-1 из 1.